Iedereen die 18 jaar of ouder is en serieus opzoek is naar een spannende flirt is hier welkom! Maar ook als je gewoon op zoek bent naar leuk contact kun je hier terecht.

Om je aan te melden op deze site, dien je allereerst naar Tindrdate.nl te gaan. Als je daar eenmaal bent, vind je helemaal bovenin een rode balk met daarin 4 opties. Klik op de laatste optie: “Registreer nu gratis!”. Vervolgens verschijnt er in het midden van de pagina een formulier met als titel: Registreer nu gratis! Vul je gegevens volledig in. Als je dit hebt afgerond, klik je op de onderste knop “Registreer nu gratis!”. Dan ben je geregistreerd op Tindrdate.nl.

Zo gemakkelijk is het!

Een profielfoto is voor geen enkel van onze leden verplicht. Wel is het natuurlijk zo dat een profielfoto een leukere indruk maakt en tot meer gespreksstof etc. kan leiden, we merken dat leden met een profielfoto meer aanspraak krijgen dan leden zonder profielfoto. We willen je dus als tip meegeven dit wel te doen. Echter ben je volledig vrij in deze keuze.

Uw profiel is strikt privé en niemand anders dan alleen uzelf heeft dan ook toegang tot uw profiel. Deze website wordt geëxploiteerd door GWA Limited Persoonlijke gegevens van gebruikers van GWA Limited -producten en -diensten worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. GWA Limited houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Natuurlijk is het van belang dat je een goed wachtwoord kiest zodat alleen jij op je profiel kunt komen. Het beste is om een wachtwoord te nemen van minimaal 6 karakters met daarin cijfers. Neem geen bestaand wachtwoord of persoonlijke gegevens zoals bijvoorbeeld je verjaardag. Kies een nieuw wachtwoord dat voor anderen niet te raden is.

Bij ongewenste berichten en/of ongewenst gedrag kun je onze helpdesk raadplegen via het volgende e-mailadres: team@tindrdate.nl. Zodra wij jouw e-mail hebben ontvangen, zullen wij direct actie ondernemen en de gepaste maatregelen toepassen.

Om berichten te kunnen versturen naar andere leden op Tindrdate.nl moet u allereerst credits kopen. U vindt deze credits op onze website onder het kopje ‘’Koop credits’’. Een creditpack is een pakket dat u koopt waarin meerdere credits zitten, de prijs per credit wordt goedkoper naarmate er meer credits gekocht worden.

Het versturen van een flirt kost ook één credit. Een wink kan kosteloos worden verstuurd.

Tindrdate.nl biedt verschillende creditpacks aan:

  • CreditPack 8, kosten € 12,50
  • CreditPack 20, kosten € 27,50
  • CreditPack 40, kosten € 50,00
  • CreditPack 100, kosten € 110,00
  • CreditPack 225, kosten € 225,00

Tindrdate.nl biedt de volgende betaalmethoden aan voor het kopen van credits:

  • iDeal
  • Mr Cash/Bancontact
  • Bankoverschrijving
  • Betaling via telefoon

Het kan soms zo zijn dat de browser waarvan u gebruik maakt de site niet goed opent. Wij raden u aan het nog eens in een andere browser te proberen. Mocht het dan nog steeds niet lukken kunt u het beste contact opnemen met onze helpdesk, via: team@tindrdate.nl.

Stuur een mailtje aan team@tindrdate.nl, wij kunnen u dan persoonlijk verder helpen.

Een wink stuur je naar iemand om zijn/haar aandacht te trekken. Het is eigenlijk een digitale knipoog.

Een flirt kun je naar iemand sturen om interesse te tonen in die persoon. Je laat merken dat je wel wat meer wilt weten van diegene en dat je wel contact zou willen.

Je kunt je profiel zelf verwijderen door rechtsboven op "Mijn profiel" te klikken en vervolgens naar "Verwijder mijn profiel" te navigeren. Mocht je hierbij problemen ondervinden, dan kan je ook contact met ons opnemen via e-mail, zodat wij dit voor je kunnen regelen. Het e-mailadres is team@tindrdate.nl. Zodra het account verwijderd is, ontvang je daar een bevestiging van.

De Website biedt een chatdienst aan met als doel het flirten met louter fictieve profielen, waarbij onder flirten wordt verstaan het uitwisselen van erotische chatberichten tegen vergoeding van een bepaald bedrag per Chatbericht. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainmentdoeleinden zijn toegevoegd. Het maken van fysieke afspraken met deze profielen is niet mogelijk.
Je kunt per e-mail een verzoek indienen. Het e-mailadres kun je vinden op de contactpagina.
Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Uw aankoop brengt geen transactiekosten, geen lidmaatschapskosten, geen valutawisselkosten, geen buitenlandse transactiekosten en geen andere kosten met zich mee. Uw kaartuitgever kan echter buitenlandse transactiekosten in rekening brengen als uw kaart is uitgegeven in een ander land dan dat van de verkoper, evenals eventuele andere kosten die worden beschreven in de algemene voorwaarden voor uw kaart.